Манчестър Юнайтед успя трудно да измъкне трите точки в гостуването си на Бешикташ в Турция. Двубоят на „Инюню” завърши 1:0 за „червените дяволи” с гол на Пол Скоулс в 77-та минута.

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов остана на резервната скамейка и влезе в игра в 63-та минута на мястото на Майкъл Карик. За времето си на терена обаче Бербо не можа да се изяви по най-добрия начин.

През първото полувреме гостите владееха положението на терена, но не успяха да сътворят нещо съществено.

Единственото попадение в мача падна в 77-та минута, когато Нани стреля към Хакан Арикан, стражът на Бешикташ изби, но топката попадна в Пол Скоулс и опитният халф не сбърка.

В другия мач в групата Волфсбург дебютира отлично в Шампионската лига. „Вълците” победиха като домакини ЦСКА Москва, като на практика победата донеса голмайсторът на Бундеслигата Графите, който реализира хеттрик.

Бразилецът откри резултата в 36-та минута, а 5 по-късно удвои от дузпа. Дзагоев с гол в 76-та минута върна интригата, но нов гол на Графите в края на мача сложи точка на спора.

Така след първите мачове в група В Волфсбург е лидер с 3 точки и по-добра голова разлика от Манчестър Юнайтед. ЦСКА Москва и Бешикташ остават без актив.