Българският нападател Исмаил Иса отбеляза първото си попадение, след като премина в лидера в турската втора лига Елазъгспор. Иса пристигна в Елазъг през януари, тъй като в предишния си отбор Карабюкспор не получаваше много шансове за изява.

Днес обаче във втория си мач за Елазъг той вкара един от головете за победата с 5:3 над Чайкур Ризеспор. Мачът премина през много обрати и до почивката домакините от Ризеспор водеха с 2:0. В 55-ата минута обаче Иса намали на 1:2 с удар от 10 метра, след пас на Октай. Минута по-късно домакините вече се виждаха победители, тъй като поведоха с 3:1. От тук до края на мача обаче гостите от Източен Анадол тотално контролираха събитията на терена и вкараха четири гола, като обърнаха резултата от 1:3 до 5:3.

Исмаил Иса игра до 64-ата минута и беше оценен с две звезди.

Резервата му Гьоксю обаче вкара два гола и беше оценен с три звезди и избран за играч на мача. След този успех Елазъгспор запази 1-ото място във Втора лига с 42 точки.

На 2-о място остава отборът на Касъмпаша, който спечели щастливо с 1:0 при гостуването на Кършиака. Единственото попадение вкара резервата Халил, който се появи на мястото на Николай Димитров в 67-ата минута и се разписа в 3-ата минута на добавеното време. Българите Георги Сърмов и Николай Димитров започнаха като титуляри, като Сърмов остана на терена през всичките 90 минути и получи оценка две звезди. Димитров беше  оценен с 1.

В Суперлигата Веселин Минев игра 90 минути за Анталияспор, но тимът му падна 2:3 при гостуването на Ордуспор. Левият защитник, който игра за Ботев (Пловдив) и Левски, получи две звезди. Анталияспор е на 12-о място с 32 точки, на 7 от зоната на изпадащите.