Христо Йовов посети отбора на Левски по време на лагера в Агия Напа заедно с невръсния си син Кристиан, за да се види със старите и бъдещи съотборници. Йовов определи появилите си информации за връзки между него и ЦСКА като „медийни фойерверки”.

„Отношенията ми са много добри. Дойдох да се видя с момчетата и треньорите. Все пак доста хубави моменти имахме тук, постоянно подържаме връзка. Беше удобен момент”, заяви Бижутера.

„На този етап не могат да се правят преценки. Сега повече се набляга на тичанията, умората е голяма, но мисля, че настроение има и това е важна част от шампионския отбор.”

„Дай Боже Кристиан да има афинитет към топката и футбола, но още е рано. Разбира се, че ще бъда много радостен, ако се занимава с футбол, но ако не иска – насила хубост не става.”

„Предишният отбор се гради доста време, всичко беше съчетание на добри неща и успяхме. Ако има търпение и доверие помежду си, разбира се, че може да се получи отново”, каза Йовов и коментира слуховете за негово преминаване в ЦСКА.

„Може би в момента поради липса на футболни срещи и зрелища се опитват да се пускат някакви фойерверки в медиите. Може би искат да се четат повече вестниците или сайтовете, които ги пускат.

„Когато е трудно на отбора, тогава е важно да бъде пълен стадиона и да се помага. Чух, че има отлив на публика, което е малко очудващо за мен, защото знам каква е публиката на Левски”, добави Христо Йовов.

Христо Йовов играе със сина си Кристиян по време на тренировката на Левски