Звездата на Милан Филипо Индзаги бе категоричен, че клубът му не се нуждае от чуждестранни нападатели. Той защити италианските футболисти, като заяви, че не е необходимо „росонерите” да правят кардинални промени през лятото.

Според последните слухове, в списъка на ръководството на Милан влиза капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов. Останалите чуждестранни играчи, които биха попълнили състава на все още действащия европейски клубен шампион са Дидие Дрогба, Емануел Адебайор и Марио Гомес.

„Мнението ми е, че на Милан ще са му необходими само няколко промени през лятото. Не се нуждаем от революция, още по-малко пък при нападателите”, каза Пипо Индзаги.

„Имаме Пато, Джилардино и Палоски е почти сигурен. Бориело се справя добре в Дженоа, който смятам, че ще се върне обратно. Той е силен и мощен и израсна много през този сезон”, добави нападателят.

„Повтарям. Не искам никакви чуждестранни нападатели. В Милан вече има играчи по-силни от много други, те просто се нуждаят от доверие”, добави СуперПипо.