Новият старши треньор на Тотнъм Хуанде Рамос възнамерява в най-скоро време да проведе откровен разговор с българския нападател на тима Димитър Бербатов.

Именно проблемите на Бербо с досегашния мениджър Мартин Йол се смятат за една от предпоставките за уволнението на холандеца. Българският голмайстор бе въвлечен в невероятен скандал, след като остана резерва в двубоя срещу Нюкасъл преди седмица, а от началото на сезона Тотнъм не може да изплува от дъното.

Това стана причина за желанието на Бербатов да напусне „Уайт Харт Лейн”, като желаещи за подписа му са някои от най-големите клубове в Англия, начело с Манчестър Юнайтед.

Новият мениджър на Тотнъм Хуанде Рамос обаче е твърдо решен да убеди Бербатов да остане в клуба и да подпише нов договор. Българинът продължава да отлага подобно споразумение, тъй като бъдещето на отбора изглежда неясно.

Рамос е сигурен: ”Бербатов е страхотен играч, а аз знам как да извлека най-доброто от него,” заяви испанският специалист, който изгледа поредната загуба на Тотнъм вчера от трибуните.