Старши треньорът на Тотнъм Хуанде Рамос призна, че от Барселона не са се свързали с „шпорите” относно евентуален трансфер на Димитър Бербатов.

Въпреки това специалистът не отхвърли възможността българинът да напусне „Уайт Харт Лейн”.

27-годишният нападател е свързван с Манчестър Юнайтед, но според английските и испанските медии новият наставник на Барселона Пеп Гуардиола желае да привлече бившия играч на Байер Леверкузен.

„Никой от Барселона не ме е питал за Бербатов. Няма никакво движение по този въпрос. Всичко, което знам е това, което чета във вестниците”, заяви испанецът. „Ще трябва да изчакаме и да видим какво ще стане. Всичко е въпрос на време”.

„Това, което мога да кажа е, че аз също не знам нищо. Имаме списък с нападатели и работим над него, но той няма нищо общо с това, което казват журналистите”, обясни Рамос.

„Много неща се казаха, но половината от тях просто не са истина. В момента агентите вършат своята работа. Ако погледнете генерално, Тотнъм е доста зает с трансфери през лятото”.

„Всички най-големи отбори ще са готови със съставите си до края на следващата седмица. Тогава започва Шампионската лига и някои първенства. Не очаквам много изненади, но може да има някои интересни късни трансфери”, допълни Рамос.