Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че има желанието да задържи в състава си за следващия сезон звездата на тима Димитър Бербатов. Според Telegraph, по думите на испанския специалист става ясно, че капитанът на българския национален отбор не мечтае да се присъедини към Манчестър Юнайтед.

“Ще бъда изключително щастлив, ако Бербатов остане в клуба и след края на настоящия трансферен прозорец”, сподели испанецът. “Той е великолепен играч и ние искаме да се забавляваме още един сезон с него в този отбор. Въпреки че не мога да говоря от негово име”, каза още Хуанде Рамос.

Според част от последните трансферни слухове, преминаването на българския нападател на “Олд Трафорд” е под сериозно съмнение, тъй като сър Алекс Фъргюсън е насочил усилията си към Тиери Анри. Според други обаче, капитанът на “трикольорите” ни ще се озове в Манчестър през тази седмица.

Вчера Тотнъм заяви разгроми с 5:0 над италианския Рома, като Димитър Бербатов игра през първото полувреме на мача, като на почивката бе заменен от Арън Ленън.

“Щастлив съм, че работя с този отбор, който е почти готов. Резултатът не е чак толкова важен, но ние сме подготвени много добре за новия сезон”, каза след мача Рамос.

“Има много положителни неща и играчите действително вложиха голямо старание. Имаше голяма конкуренция за място в тима, а това е едно от най-положителните неща”, добави треньорът.