Легендата на българския футбол Христо Стоичков се превърна в истински шоумен за зрителите на мексиканския телевизионен канал „Телевиса“. Както е известно Камата живее и работи в САЩ, като футболен коментатор на мексикански канал.

Това е една от най-популярните медии в Латинска Америка, като Христо Стоичков има договор и ще казва тежката си дума и по време на Мондиал 2014.

В едно от последните издания на предаването с негово участие обаче се наложи Кавалерът на Златната топка да влезе в необичайно амплоа. Бившият селекционер на националния ни тим се появи по джапанки и потник в ефир, като причината за това бе изгубен бас.

Христо Стоичков бе заложил на Барселона в битката за първото място в шампионата на Испания, но Атлетико Мадрид триумфира с трофея след последния мач в първенството. Все пак това не попречи на Камата да целуне емблемата на любимия си испански клуб пред огромната аудитория.

Наложи се Христо Стоичков да изглади ризата си пред камерите, като доказа, че дори тази дейност не му е чужда. Българската футболна легенда трябваше дори да запретне крачоли и да изчисти студиото, по нареждане на водещия.  

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!