Българският футболист Христо Йовов, който играе в кипърския Аполон Лимасол заяви, че винаги е отворен към Левски, а след края на футболната си кариера иска да заеме пост в управата на клуба.

„Очертава се в Кипър да нямам нов прякор. Вече съм осем месеца в Кипър и все още съм нов. Няма да говорим лоши неща за Левски. Тук имам своите проблеми и донякъде съжалявам, че непреминах в Левски да играя в мачовете за влизане в групите на Шампионската лига”, коментира футболистът.

„Аз винаги съм бил отворен към Левски. Щом има желание от двете страни и има разговори може да се стигне и до съгласие. Аз бих играл с удоволствие в Левски. Напълно нормално е, когато не си част от българския футбол да бъдеш забравен. През следващите години ще се разбира какво постигна Левски, а и ние футболистите”, добави нападателят.

„То не трябва да се тълкува като случайност, защото играхме две години на доста високо ниво и победихме доста добри отбори. Този отбор, който постигна успехите се провали срещу Тампере и няма да е етично да коментирам футболистите, които играят в момента в Левски”, допълни Йовов.

„Не се получи в мачовете за влизане в Шампионската лига и затова със сигурност съжаляват най-много футболистите. На тях не им е никак лесно и не трябва да се заблуждавате. Разбира се, че поддържам контакти с всички футболисти, които играхме в този отбор”, каза бившият футболист на Левски.

„След лошо идва добро, така че мисля, че трябва на този отбор да се даде малко време и Левски го чакат хубави моменти. Надявам се да остана във футбола, след като прекратя кариерата си. Имам необходимите качества и ако това е Левски това ще бъде най-добре. Трудно се дава шанс на млади хора, но това е бъдещето, но когато това стане нещата се получават добре. Чуваме се по телефона със Седрик и аз се радвам за него, защото имаше проблеми преди тръгването си в Левски, след което премина в незрачен отбор в Израел, но след това доказа, че има големи качества”, завърши Христо Йовов.