Амкар изиграл най-доброто си първо полувреме досега, но отборът има нужда от още няколко попълнения, за да бъде още по-силен, твърди треньорът Димитър Димитров-Херо пред БТА.

Той добави, че основният проблем на отбора е късата резервна скамейка, причинена от контузиите на основни футболисти като Мартин Кушев, Миклош Гаал, Сергей Волков и Сергей Федорив.

"Първото полувреме, а също така и началото на второто, бяхме направо страхотни. Не само че водехме с 3:0 след 25 минути игра, но можехме направо да удвоим аванса си. След това се наложи да направя две принудителни смени и ритъмът ни се разстои, обясни Херо.

"Трябват ни нападател- остър, бърз и висок, както и вътрешни халфове. Прекалено много основни играчи излязоха, а в допълнение и двамата черногорци Новакович и Дринчич са с нарушена подготовка. Най-лошото е, че контузените няма да влязат скоро в игра, а и Захари Сираков получи жълт картон, който ще му коства наказание". Жълтият картон на Сираков при днешната победа на Амкар с 3:1 над Динамо (Москва) е четвърти и ще бъде наказан за един мач.