Старши треньорът на Хановер 96 Дитер Хекинг остана много доволен от своя състав след вчерашния мач от 12-ия кръг в Бундеслигата. „Червените” се наложиха с 2:1 над Борусия Дортмунд и се изкачиха на четвърто място във временното подреждане с 21 точки.

Българският халф на Хановер Чавдар Янков обаче за пореден път не взе участие в двубоя и го изгледа от резервната скамейка. Националът ни не намира място в стартовите 11 от началото на сезона, но напоследък не играе и като резерва. Хекинг обаче явно е доволен от своя състав, макар и без Чак.

„Борусия ни създаде сериозни проблеми в първите 25 минути и ние имахме нужда от много време, за да навлезем в правилния ритъм. Притеснявах се, че мачът срещу Шалке за Купата все още е в главите на момчетата, но в последствие се събудихме и нещата се оправиха”, коментира наставникът след срещата с Дортмунд.

„Наложихме силен натиск на съперника и съвсем заслужено спечелихме трите точки. Естествено, искаме да се изкачим още по-нагоре в класирането. Отборът ни е много силен и има морал. Това се видя и вчера”, заяви Хекинг.