Костадин Хазуров вкара гол при драматичното равенство 1:1 между Бней Сахнин и Апоел Петах Тиква в среща от 25-ия кръг на израелското първенство.

Това е неговото трето попадение след преминаването му в Израел през зимния трансферен прозорец. Хиксът изкачи Бней Сахнин на 14-о място с 20 точки.

В срещата, в която участие за Бней Сахнин взе и Даниел Митев, първи гол вкараха гостите в 17-ата минута чрез Загури. В четвъртата минута на даденото от съдията продължение обаче Коце Хазуров успя да преодолее вратаря на Апоел и хвърли в екстаз публиката.

Секунди след подновяването на играта главният съдия свири край на мача и разгорещи допълнително страстите на терена. Особено активен беше играчът на Бней Сахнин - Пати Йейе Ленкебе, който почти се сби със съперник, но охраната го спря.

„Неговата постъпка беше глупава. По време на мача ме обиди 5 пъти. Не разбирам защо го направи. Дошли ме тук, за да играем футбол. Съдиите трябваше да вземат мерки”, заяви Ленкебе. Ексцесиите продължиха за кратко и по пътя към съблекалните.