Бившият нападател на Литекс, ЦСКА, Пирин, Миньор и Видима-Раковски Костадин Хазуров направи официален дебют за новия си израелски отбор - Бней Сахнин, но тимът отстъпи с 1:3 на собствен терен на Макаби (Тел Авив) в среща от 18-ия кръг на израелското първенство. Този мач беше дебют за новия треньор на жълто-сините от Тел Авив Моти Айонер, който обаче не пусна в игра Димитър Рангелов.

След тази среща Макаби (ТА) има 35 точки и се нарежда на 3-о място в класирането, с 6 по-малко от лидера Макаби (Хайфа), който днес завърши 2:2 на собствен терен с Апоел (Беер Шева). Хазуров игра цял мач и имаше участие в попадението на Махран Абу Райя в 57-ата минута с което Бней Сахнин изравни 1:1. Центрирана от ляво топка попадна в българина, който я продължи в наказателното поле, вратарят Лиран Щраубер не успя да я отбие и домакините успяха да изравнят. След това обаче Макаби (Тел Авив) вкара още два гола в 72-ата и в 82-ата минута чрез Роберто Колаути и реши мача.

Бней Сахнин остана на предпоследното 15-о място с 11 точки.

С Димитър Телкийски в състава си Апоел (Рамат Ган) падна тежко на собствен терен с 0:4 от Апоел (Ашкелон). Гостите, които са 13-и с 19 точки, вкараха два гола в 34-ата и в 37-ата минута и решиха мача. През втората част те довършиха отбора на Телкийски с голове в 84-ата и в 91-ата минута.

Апоел (Рамат Ган) остава твърдо последен само с 4 точки.