Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че подготвя сериозна селекция през лятото, но не се интересува от българското крило на Манчестър Сити Мартин Петров.

„Мисля, че Мартин Петров е добър футболист, но бе контузен през последните месеци и това е лошо за него. Той е невероятно ляво крило и притежава добри спринтьорски качества. Аз обаче никога не съм мислел да го привличам в Тотнъм”, коментира мениджърът на „шпорите”.

„Наблюдавал съм много мачове с набелязаните от нас футболисти и вече мисля за следващата година, защото трябва да изградим един силен отбор, който да няма проблеми. Аз съм убеден, че феновете не искат да виждат отново отбора си как се бори за оцеляване в Премиършип”, каза още Хари.

„Вече съм набелязал няколко играчи, които могат да ни подсилят и да направят така, че Тотнъм да изглежда много по-добре”, сподели Реднап.

Според английските медии 30-годишният Мартин Петров все пак влиза в плановете на Реднап, но е резервен вариант, тъй като мениджърът на Тотнъм иска да привлече Стюарт Даунинг от Мидълсбро.