Бившият капитан на ЦСКА Емил Гъргоров заяви, че въпреки че Страсбург се класира за френската Лига 1, той няма да се върне в тима докато Жан-Пиер Папен е треньор, тъй като е бил излъган от бившия френски национал.


„В интерес на истината аз съм казал съм, че докато Папен е треньор, там аз повече няма да играя” – заяви Емил Гъргоров - „Имах разговор с президента. Той иска да остана, но аз му казах, че докато Папен е треньор, аз не искам да оставам там. Така стоят нещата, че ако си тръгне Папен ще се върна на 100%”

„Имаше една случка между мен и него, която не подобава на голям футболист и такъв човек като него да я направи. Седем месеца бях контузен и почнах да тренирам един месец. Навлязох във форма, играх с дублиращия отбор мачове. Той ме гледа и един ден дойде и каза „много добре тренираш, много съм доволен от теб, в следващия мач си в групата”,но следващия мач не бях в групата и тогава му казах, че повече не искам да тренирам, докато той е треньор.”

„Имах лош късмет, не го пожелавам на никой. Физическото ми състояние в момента е добра. Липсва ми националния отбор, но повече ми липсва ЦСКА”, каза още Гъргоров.