Халфът на френския Страсбург Емил Гъргоров заяви за Гонг, че за момента никой от треньорското ръководство на клуба не го е разпитвал за бившия му съотборник в ЦСКА Йордан Тодоров.

Гъргоров каза също, че е научил информациите за евентуалент трасфер на Тодоров в неговия клуб, но не знае никакви подробности.

„Не мога да кажа със сигурност, но сигурно има нещо. С мен никой не е разговарял, нито ме е питал. Много ще съм доволен, ако дойде при мен. Имаме нужда от футболисти, тъй като имаме контузии. Ще се привлекат доста футболисти и дано той да е един от тях. Нямаме проблеми на неговия пост, но мисля, че ще искат да се засили конкуренцията”, коментира Гъргоров.

Той призна, че се е чул с Тодоров и той също го е попитал за евентуален трансфер. „Ако има нещо, то ще се разбере в края на трансферния прозорец”, допълни още Бадема.

Вчерашният мача на Гъргоров и неговия Страсбург с Реймс бе отложен заради студа и леда във Франция.

„Много е студено и има лед, който пречи да се играе нормално футбол. Температурите са минус 10-12 градуса. Сигурно ще играем отложения мач на 24 януари. Моето положение в Страсбург е добро. Играя всеки мач, вкарвам и голове. Имам договор за още 3,5 години, но винаги бих се върнал в ЦСКА. Надявам се ЦСКА да е шампион и този сезон. Следя какво се случа в клуба и се надявам всичко да е за добро”, каза още Гъргоров.