Кримбек Кушербаев, губернатор на област Кизилорда, подари расов млад казахстански жребец на Стойчо Младенов, пише trud.bg. Най-голямото име в града покани треньора на Кайсар на специална вечеря, тъй като не успя да присъства на празника му по случай 60-ия юбилей. Освен това Младенов получи и местна носия, която е известна като пазител на семейството.

В Кизилорда конете са на почит. Животното на Стойчо е само на няколко месеца. По време на вечерята, на която присъстваха всички футболисти, треньори и директори на Кайсар, на видеостена се прожектираха снимки от живота на Младенов. Губернаторът изказа благодарност на българския треньор и му подари сертификата за жребеца.

Жребец

източник: Trud.bg

В своя личен сайт Младенов благодари на Кушербаев за топлото отношение.

„Хората в Кизилорда трябва да са горди, че той е губернатор – написа Екзекуторът на Ливърпул. – Откакто станах треньор на Кайсар, г-н Кушербаев прави всичко възможно да се чувствам така, все едно тук съм роден. Той не успя да присъства на празника по случай рождения ми ден и организира специално тържество, което наистина ме трогна. Завинаги ще пазя в сърцето си този спомен. Оставам признателен за топлото отношение.“