Мениджърът на третодивизионния Лийдс Саймън Грейсън направи съпоставка между победата с 1:0 срещу Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд и равенството 2:2 като гост на Тотнъм.

Йоркширците вече изхвърлиха червените дяволи от турнира за Купата на Англия, като имат шанс да отстранят и шпорите в преиграването на собствения си стадион Елънд Роуд.

Грейсън смята, че мачът на Уайт Харт Лейн е бил по-труден, заради по-титулярния състав, на който заложи Хари Реднап и който се опита да реши двубоя, пускайки след почивката тежка артилерия като Роби Кийн, Роман Павлюченко и Уилсън Паласиос.

„Това е по-впечатляващ резултат, като се погледне отбора, с който излезе Тотнъм. Без да съм неуважителен към Уейн Рууни и Димитър Бербатов, които играха в атаката на Юнайтед, но ако се види стартовия състав на Спърс и тези, които влязоха като резерви, това е голям резултат”, заяви наставникът на тима от Елънд Роуд.

„Тотнъм няма се бори за титлата във Висшата лига и за успех в Купата на лигата, но ще иска да спечели Купата на Англия, това е тяхната възможност за трофей. Знам колко много означава този турнир за Тотнъм и Хари Реднап”, каза още Саймън Грейсън, който се заел със задачата да върне третодивизионния в момента Лийдс в елита на английския футбол.