Българският футболист Георги Иванов-Гонзо е имал 2-3 оферти от други отбори, но ръководството на неговия Риека не го е пуснало, това разкри самият той в интервю за Гонг.

Гонзо сподели, че се чувства в добра форма пет дни преди първия мач от хърватското първенство. „Проведохме една добра подготовка. Мисля, че тази година целите на отбора са съвсем различни от изминалите. Ще се стремим да бъдем в тройката. През последните години Риека винаги е бил сред първите три тима, а само изминалия сезон се представихме по-зле. Всички се надяваме тази година да бъдем по-добри”, коментира Гонзо.

Бившият нападател на Левски призна, че още от самото началото на кариерата му в хърватския клуб е чувствал доверието на ръководството. „По принцип имах 2-3 оферти от други отбори, но шефовете на Риека не ме пуснаха. Има опция, според която да продължа договора си и те не искат да се разделят с мен. А аз винаги съм се чувствал добре и съм бил спокоен тук”, разкри любимецът на „синята” агитка.

„Клубът иска да преподпиша до 2009-а година, но аз имам някои претенции за условията ми тук. Но въпреки това мисля, че това ще стане. Просто чакаме президентът да се прибере от чужбина”, заяви Гонзо.