Хърватският вестник „Ютарни Лист” публикува обширен материал за българския нападател на Риека – Георги Иванов.

„През зимата в залива на Риека доплува „българската акула”, изявеният голмайстор и национал Георги Иванов”, така започва материала си авторът О. Ривати.

„За съжаление обаче бившият национал остана гладен за голове. Само четири пъти разтресе мрежата на съперниците, въпреки че във всеки мач умираше на терена, връщаше се назад, търсеше топката, но нея я нямаше никаква... В нападение го хранеха с трохи. Неговите качества са доказани, а опит не му липсва. Всяка тренировка за него е мач”, продължават похвалите за Гонзо.

„Четири гола са под очакванията. Ако ми плащаха на гол, вероятно жена ми и децата ми щяха да ядат само хляб и салам кучешка радост”, казва и бившият нападател на Левски. „Трябва да изкупя всичките си пролетни грехове. Всъщност целият отбор трябва да го направи, защото головете се вкарват от нападателите, но те са продукт на играта на всички. А нашето представяне беше, деликатно казано, разочароващо”, коментира Гонзо и продължава: „Имахме качествен състав със знаещи играчи, а непрекъснато газехме вода до колената и постоянно бяхме затънали в безпомощност. Целият отбор беше в някакъв психологически шок. Още веднъж се извинявам за всички мъки, които причинихме на нашите запалянковци. Но да забравим това! Сега, още още в самото начало на сезона срещу Интер в Запрешич трябва да разкрием картите си. И да си върнем дълговете с голове”, заяви Гонзо.