Бившият старши треньор на Левски и ЦСКА Георги Василев пожела успех на Емил Велев в работата му като наставник на „сините”.

„Аз изпитвам изключително голямо удоволствие, че работя отново. Доволен съм, че се занимавам с млади хора и с отбор със скромни възможности. Моите амбиции не свършват с Агия Напа. Те са реални и по-големи. Аз съм човек с голям опит и смятам, че могат да се възползват отбори, които могат да работят с мен. Последните ми години са като треньор в чужбина”, сподели старши треньорът на Агия Напа.

„Българските треньори нямаме голям имидж. Аз лично имам самочувствието и смятам, че като треньор имам голям потенциал и възможности. Аз съм доволен, че съм успял да преплувал океана и съм постигнал много в моята голяма треньорска кариера. Имената на Левски, ЦСКА и Литекс са достатъчно авторитетни, за да може човек, който работи в тези отбори с малко усилия да се възползва и да постигне резултата”, добави Гочето.

„На върха винаги е по-ветровито, но те винаги ще са там и водачеството от треньора не е толкова решаващо, но на тези двама специалисти, които не са на първо място – тежко и горко им. Аз съм работил с Емил Велев и му желая успех. С Ловеч винаги са ми били противници”, каза Василев.

„В ЦСКА също съм работил. На Пенев му пожелавам успех в кариерата. Лично най-добре познавам от всички треньори, като възможности знам Емил и му пожелавам успех, защото той е работил и му стискам палци. Емил го познавам като един уравновесен човек, който не се изхвърля и не прави емоционални изказвания, които създават напрежение. Все още е млад и има какво да учи в тази кариера, но голямото му предимство е, че умее да балансира поведението си”, заяви Георги Василев.