Дългогодишният вратар на Левски Георги Петков даде интервю пред Гонг след двубоя на неговия Еносис Паралимни срещу Анортозис, където треньори са Станимир Стоилов и Цанко Цветанов, а футболисти Станислав Ангелов и Ричард.

Стражът призна, че от срещата с бившите си колеги се е почувствал много добре. „Неприятна загуба, но след срещата с тези хора съм много щастлив. От много време не съм се чувствал толкова добре. Все пак с тези хора съм постигнал най-хубавото във футболната си кариера”, коментира видимо доволният Петков, въпреки че неговият тим загуби с 1:3.

„Тук се успокойх. Работи се много професионално, не че в Левски не е така, но тук няма такова напрежение. Не се обръща внимание на всичко, което се пишe. Вчера трябваше да се видя с колегите от Левски, но ни взеха на лагер. Мисля утре да ги посетя, все пак в Левски имам страшно много приятели. Виждате, че играя със син екип. Избрах номер 31-ви, защото така си реших. В Левски вратарите бяхме с номера 1, 12 и 31. Тук 1 и 12 са заети и аз си избрах 31-ви номер”, завърши стражът на Еносис Паралимни.