Бившият вратар на Левски Георги Петков и понастоящем страж на Еносис Паралимни, замина тази сутрин за Кипър. На Летище София Петков отново взе отношение по скандала със собственика на клуба Тодор Батков. Вратарят заяви, че се чувства обиден единствено на него, а не на клуба и отбора на „сините”.

„Отивам с добро настроение. Събрах си багажа, отивам да се устроя и да започна един нормален цикъл. Отборът, в който отивам е доста добър. Не е от нивото на Анортозис, Омония и Апоел, но сравнително добър отбор. Има двама македонци, двама сърби, един бразилец и трима белгийци. Добри футболисти, определено”, заяви Петков.

„Феновете на Левски ме изпратиха както трябва. С уважение към мен за това, което съм постигнал. Благодаря им и гледам напред. Вчера казах в едно предаване едни неща, в медиите излязоха съвсем други. Аз нито обиждам отбора Левски, нито треньори, футболисти или фенове. Аз съм обиден единствено на един човек. Нямам повече какво да коментирам по тази тема. Тръгвам си само заради един единствен човек. Не ме засягат коментарите. В България като се каже нещо, след това се шуми няколко дни. Ето сега напускам България и ще бъде по-спокойно”, сподели при заминаването си Георги Петков.