Българският футболист на Амкар Перм заяви, че вероятно е стар за националния тим и това е една от причината в последно време да не получава повиквателни.

„Въпросът свързан с националния отбор ми се задава във всяко интервю, което съм давал през последните три години. Играя си играта, но явно вече остарях и не заслужавам. Честно да ви кажа, не очаквам повиквателна за националния отбор. Винаги отговарям нормално на въпросите, а после стават скандали”, сподели Пеев.

„Не успях да гледам мача с Швейцария. Бяхме на лагер, а там не излъчваха мача. Видях само головете. Интересувам се как са приятелите ми от отбора, а треньори и шефове не ме интересуват. Оптимист съм, когато нещо зависи от мен, а в момента нищо не зависи от мен, така че не мога да го коментирам. Не ме питайте за мениджърски интереси, това изобщо не са мои работи. Аз искам отборът да постига успехи. Дано това стане при Стоилов. Видяхте, че той постигна много с Левски, дано го повтори и в националния тим”, завърши по въпроса Жоро Пеев.

„Успях да отпочина в паузата, която ни даде господин Димитров. Починахме пет дни, но това е нещо нормално по време на лагерите в руските тимове. Друг път дори сме почивали по цяла седмица. На мен тичането при Димитър Димитров ми се вижда повече, отколкото при предишните ни треньори в Амкар. Дано да е от полза, аз мисля че ще има резултат от неговата работа. Ще се постараем да не опетним нашите имена, а и неговото. Разбира се, че ще е трудно, защото от нас вече се очаква много повече”, отбеляза още най-добрият играч на Амкар за последния сезон, когато тимът от Перм завърши на четвърто място и стигна до участие в турнира за Купата на УЕФА.

Пеев смята, че по-колебливите резултати по време на контролите се дължат на голямата умора, която се е насъбрала в тима му от сериозните натоварвания.

„Жеан Карлос прави впечатление на скромно момче, което е важно за нашия отбор. Той показа, че има качества, дано му тръгне и да започне да бележи. Това ще е хубаво, както за него, така и за нас”, завърши интервюто си на „Летище София” българският полузащитник.