Българският национал Георги Миланов изигра цял мач за своя ЦСКА Москва при убедителната победа с 3:1 над Криля Советов навън. Това беше четвърти пореден успех за "армейците".

Българският халф се отличи с добра игра, а можеше и да вкара гол след почивката, но не уцели вратата. Той си изкара жълт картон в средата на втората част.

Иначе играчите на ЦСКА Москва на практика решиха мача още в началото. В 4-ата минута Зоран Тошич откри резултата.

Тогава Сейду Думбия пусна хубав пас към сърбина, разсичайки защитата на противника, той надбяга противниците и с прецизен изстрел откри резултата.

Само две минути по-късно Думбия вкара втори гол и на практика реши двубоя. Тогава той получи 50-метров пас и с техничен удар прехвърли вратаря за 2:0.

След това играчите на ЦСКА имаха няколко шанса, като Георги Миланов успяваше да създава ситуации за съотборниците си, но те не отбелязаха нов гол до почивката.

Резултатът стана класически десет минути след почивката. Тогава след пас на Василий Березуцки Зоран Тошич вкара втория си гол и всичко в двубоя свърши.

Малко след това и Миланов можеше да вкара, а в 65-ата минута си изкара и жълтия картон. Той беше за нарушение в средата на терена.

В края все пак остана време за почетен гол за домакините. Той беше дело на Алан Чочиев в 88-ата минута, но това беше всичко.

След този успех ЦСКА Москва остава трети, но е само на две точки от лидера Локомотив Москва и на една от втория Зенит. На тях им предстоят мачове.

Криля Советов остава точно над чертата за плейофите за оцеляване с 24 точки, но може да бъде изместен от там от Терек Грозни.