Силната форма на българския халф на АПОЕЛ (Никозия) Георги Костадинов получи ново доказателство, след като вкара победния гол за тима си в 26-ия кръг от редовния сезон. Той е включен в идеалния отбор на 26-ия кръг на първенството, като от АПОЕЛ са двама футболисти – българският халф и защитникът Матео Сушич. Съставът беше обявен след вот на привърженици и треньори в предаването Super Monday на Digital TV.

АПОЕЛ се наложи с 1:0 над Докса (Катокопия), а Костадинов се разписа в 62-ата минута след подаване от ъглов удар. Попадението е четвърто за опитния полузащитник през сезона и трето в първенството.

Освен, че е включен в Идеалния отбор на кръга в Кипър, Костадинов беше избран и за играч на мача от феновете на тима. 

11-те на кръга са по системата 4-3-3, като бившият футболист на Арсенал (Тула), Левски и Лудогорец е в средата. До него са Пере Понс от АЕК Ларнака и Андреас Неофиту от Кармиотиса. Напред са поставени Думбия от Кармиотиса и Еди Семедо от Арис (Лимасол), а на върха е Александър Кокорин (Арис Лимасол). Защитата е оформена от вратаря Фабиано (Омония), десен бек Стамулис (Отелос), ляв бек Казу (Арис) и  стоперите Сушич (АПОЕЛ) и французина Валентен Роберже (АЕК).

АПОЕЛ води с 3 точки пред Арис преди началото на плейофите – 59 срещу 56.