Българският нападател Цветан Генков игра 37 минути за своя Динамо Москва при минималната загуба с 0:1 от Криля Советов, в среща от 6-я кръг на руския шампионат. Бившият футболист на Локомотив София започна като титуляр, но старши треньорът Андрей Кобелев реши да го замени, без да има видима причина, след като момчетата му вече бяха допуснали гол.

В началните минути нападателят не успя да блесне с кой-знае какво, а след това и съотборниците му не съумяха дори да стигнат до изравнително попадение.

Единствения гол в мача реализира Ян Колер, който в 28-та минута успя да се измъкне от защитата на Динамо и с мощен удар от наказателното поле донесе трите точки за гостите от Криля Советов.

Така след поражението Динамо Москва заема 6-о място в подреждането на руския шампионат с 9 точки, докато Криля Советов вече е лидер с 13 точки.

В друга мач от кръга, Зенит победи с 4:2 Химки като домакин, с което се нареди на втора позиция във временното класиране. В първия двубой за деня Спартак Москва се наложи с 2:0 на шампиона Рубин Казан.