Българският защитник Виктор Генев вкара гол за отбора на Олександрия, но тимът му падна 1:2 в 25-ия кръг на украинската Висша лига у дома от Арсенал Киев. Тази загуба остави Олександрия на последното 16-о място в класирането със 17 точки, колкото има пред тях Карпати и на 1 точка от Оболон, който заема спасителното 14-о място.

Генев и другият българин Димитър Макриев започнаха като титуляри, а Макриев напусна в 70-ата минута, замене н от Баришич.

Трите попадения в срещата паднаха в рамките на 4 минути в началото на второто полувреме. Гостите откриха резултата в 47-ата минута централният нападател Александър Ковпак се радзписа след центриране от фаул. Само две минути по-късно бившият защитник на Левски и Славия Генев се разписа с глава след подаване от корнер и изравни. Абсолютно идентична ситуация се разигра и при третото попадение в срещата. Отново Ковпак се разписа след центриране от фаул в 50-ата минута.

Иначе домакините от Олександрия започнаха по-активно срещата и в първите 20 минути натискаха яко. Генев в 13-ата минута опита топовен удар от 25 метра, но не успя да улучи рамката.

След бързите голове в началото на второто полувреме домакините отново потърсиха гол, но след постоянните атаки се отвориха доста пространства и гостите от Киев можеха да стигнат и до трето попадение.