Галин Иванов продължи с доброто си представяне с екипа на азербайджанския Хазар Ленкоран. Бившето крило на Славия вкара първия гол за своя тим при равенството 2:2 с Нефтчи Баку в мач от 12-ия кърг на местната Премиер Лига.

Иванов изведе своите още в 5-ата минута на двубоя. Интересното бе, че в този мач вместо на крилото юношата на Левски се подвизаваше на върха на атаката. Само 5 минути по-късно гостите от Баку изравниха чрез Курбанов.

Ленкоран продължи да е по-активният тим и стигна до ново повеждане на резултата с попадение на Исмаилов в 35-ата минута. Галин Иванов и компания държаха преднината си до последната минута когато Сеидов вкара за крайното 2:2.

Двата тима завършиха срещата с по 9 души, след като съдията изгони по двама футболисти от Хазар и Нефтчи. Равенството изпрати Хеазар на пето място в класирането с 15 точки, докато Нефтчи е на втори с 21.

Междувременно местните медии, съобщиха за интерес към Галин Иванов от страна на два отбора от турската Суперлига. Бившият футболист на Славия е хванал окото на емисарите с петте си гола в 11 мача до този момент. Освен, че е голмайсстор на Хазар, Иванов е само на две попадения от първото място в голмайсторската листа на азербайджанското първенство.