Галин Иванов бе специален гост на шейха на Дубай

Галин Иванов

Галин Иванов

Българският футболист Галин Иванов и годеницата му Диляна получиха специална покана за вечеря от шейха на Дубай Мохамед Мактум, информира личният PR на футболиста. Българската двойка, разбира се, уважи поканата на най-важния човек в емирството.

Личното посещение, което се състоя преди дни, бе в луксозна зала в палата на шейха, а освен Диляна и Галин на дългата маса имаше общо 30 души. Футболистът и красивата му половинка са впечатлени от хората, все сериозни личности, които присъстваха на вечерята, както и отношението на самия шейх. Мохамед Мактум е бил изключително възпитан, а за финал поканил гостите си да пушат наргиле и да пият марокански чай.

Иначе при една от вечерите в луксозен ресторант двойката се запознали и с бившият защитник на Манчестър Юнайтед Микаел Силвестре, който също отмаря в емирството.

В същото време Галин Иванов чака развитие по негов трансфер в чужбина. Към него има сериозен интерес от един от бившите му клубове - Самсунспор, който го иска обратно. Другият претендент за подписа на нападателя е Адана Демирспор.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Галин Иванов

Легионери