Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън пожела на Димитър Бербатов всичко най-добро, но самият специалист заяви, че не е сигурен дали нападателят официално има договор с Фулъм.

Шотландецът не пропусна да демонстрира пиперливия си характер, като обяви, че няма да се учуди, ако нападателят накрая реши да отиде в Тотнъм.

Официалният сайт на „червените дяволи“ обяви, че Бербатов е преминал медицински тестове във Фулъм, но в същото време се уточнява, че би могло да има „нов обрат“ относно бъдещето на българина.

„Казах миналата година, че ще напусне в края на сезона. Все още не знам нищо за него. Не съм имал контакт с него“, сподели Фъргюсън.

„Мислихме, че той ще отиде в Италия, във Фиорентина. Но се оказа, че не е отишъл там. Ако трябва да бъда честен с вас, той може да бъде навсякъде. Не би ме изненадало, ако е в Тотнъм“, добави мениджърът.

„Той е много талантлив играч и неговият принос би бил много добър, особено у дома. Той е единственият футболист, варал хеттрик на Ливърпул с екипа на Юнайтед. Когато ние променихме нашия начин на игра, не се получи, защото започнахме да играем на по-висока скорост. Но където и да отиде, той ще се справи добре“, допълни треньорът.

По-рано днес мениджърът на тима от "Крейвън Котидж" Мартин Йол дори обяви, че привличането на българина е "може би най-големият трансфер в историята на Фулъм".

По-рано през седмицата Бербатов беше считан за почти сигурно ново попълнение на италианския Фиорентина, след което той бе на крачка от Ювентус, когато в крайна сметка дойде офертата на Фулъм и българинът се отказа от трансфер в Италия.