Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън, определи Димитър Бербатов като невероятен, удивителен играч, но заяви, че е твърде малко вероятно той да премине на Олд Трафърд преди затварянето на летния трансферен прозорец тази вечер.

Сър Алекс уточни, че с огледа на получените контузии на старта на шампионата е хвърлил око на трансферния пазар, но не е искал да рискува и да направи грешка, взимайки нов играч на толкова късен етап.

„Когато се свързахме с Тотнъм, това беше заради Бербатов”, призна Фъргюсън, но не пожела да разкрие дали е имало отправена оферта към българина.

Алекс Фъргюсън заяви още, че е много доволен от играта на Манчестър Юнайтед в първите мачове от Висшата лига, а единственото, което липсва са головете.

„В първите три мача се представихме великолепно. Ако говоря с няколко от мениджърите, които гледаха мачовете, те ще кажат „Христосе, те са по-добри от миналата година и те не вкарват. Елементът, който липсва е вкарването на топката в мрежата.”

В първите три срещи през този сезон Юнайтед завоюва едва две точки, след два равни мача и загуба от градския противник Манчестър Сити.