Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс изрази надежда, че българският нападател на тима Димитър Бербатов ще се възстанови от настинката си и ще може да тренира в понеделник, за да е готов за градското дерби с Манчестър Сити в сряда.

Фъргюсън, който отбеляза 24-та си годишнина като мениджър на Юнайтед с драматична победа с 2:1 над Уулвс, описа завръщането в игра на английския национал Оуен Харгрийвс като "катастрофа".

Мениджърът на "червените дяволи" пусна Харгрийвс титуляр за първи път от повече от две години, след като халфът постоянно имаше контузии на коляното. Англичанинът обаче изкара едва четири минути на терена, преди да напусне с контузия на подколянното сухожилие.

"Трябваше да направим някои промени, тъй като Евра, Скоулс и Видич имат проблеми. Рискувах с Оуен Харгрийвс", сподели шотландецът.

"Той тренираше наистина добре. Мислех, че ще направи халфовата ни линия компактна. Но той изкара на терена едва четири минути. Това бе катастрофа. Немайня игра наистина добре, Патрис също се пребори, а когато Скоулс влезе в игра се представи наистина добре. Трябваше да направим промени, някои играчи играеха с грип, други с диария, такива неща. Представихме се много добре, за да постигнем този резултат", продължи Фърги.

"Чака ни сериозна програма. Играем със Сити, а след това с Челси и Арсенал. Не мисля, че Нани ще е готов за мача в сряда със Сити, но се надяваме, че Бербатов ще тренира в понеделник. Ще трябва да разгледаме ситуацията", продължи Фъргюсън.

"Липсваше ни опит в атака. Липсваха ни играчи, които могат да направят разликата. Играчи, от които имаш нужда в мачове срещу отбори като Уулвс. Но Парк игра много добре за нас и се представя отлично напоследък. Имахме нужда от такава игра", завърши Фъргюсън.

Новините от света на футбола четете със съдействието на bwin.