В английските медии вече започна дебатът за титулярния състав на Тотнъм през следващия сезон, а феновете залагат най-вече на Димитър Бербатов.

Въпреки голямата дилема - кой от четиримата нападатели ще предпочете Мартин Йол, привържениците казаха тежката си дума. Според анкетата на Vitalfootball дуото, което предпочитат да гледат феновете е Димитър Бербатов и Роби Кийн.

Изданието припомня и думите на Йол: „Кой е най-завладяващият играч с който съм работил? Димитър Бербатов, Роби Кийн и Джърмейн Дефоу. Не мога да избера нито един от тях. Трябва да призная, че всички те са доста вълнуващи нападатели.”

Четвъртият футболист, който също привлича вниманието на феновете е новото попълнение на „шпорите” Дарън Бент, въпреки това 47% от привържениците на клуба залагат на Бербатов и Кийн.

21% са гласували за капитана на българския национален отбор и Дарън Бент, докато само 6% са за Бербо в комбинация с Джърмейн Дефоу.

Интересното е, че сред първите три позиции фигурира името на българина. Само по един процент са спечелили двойките Бент/ Кийн и Дефоу/Кийн, а с два процента е Бент/Дефоу.

22% от участвалите в запитването искат Мартин Йол да заложи на трима нападатели.