Димитър Бербатов получи поредната си похвала от феновете на Тотнъм за добре свършената работа в клуба през изминалия сезон. В поредната класация на официалния сайт на „шпорите” привържениците на тима поставиха гола на капитана на българския национален отбор срещу Чарлтън от 7 май на 8-ма позиция в допитването за 10-те най-запомнящи се момента на клуба през сезон 2006/07.

Възможно е и други попадения на звездата на Тотнъм да попаднат сред най-добрите, но останалите отличени ще бъдат публикувани по-късно през седмицата.

Интересното е, че благодарение на това попадение Бербатов спечели и анкетата за най-атрактивно попадение през изминалия сезон, която бе публикувана на официалния сайт на Тотнъм в края на месец май.

Един от феновете на клуба сподели, че след този гол на българския национал е разбрал, че „шпорите” притежават най-добрия нападател в света.

Обратното броене започна от 10-та позиция, която бе заета от успеха на Тотнъм над Фулъм в среща от ФА Къп на 18 февруари.

Номер 9 в същата класация е за победата на Тотнъм над Славия Прага след седемгодишно отсъствие от европейската сцена. Голът отбеляза Джермейн Дженас, но Димитър Бербатов не взе участие в този мач.

Под номер 7 феновете на клуба класираха победата над Бешикташ в турнира за Купата на УЕФА. При гостуването си в Истанбул в среща от група B Димитър Бербатов допринесе много за успеха с 2:0. Нападателят вкара втория гол срещу турския тим в 63-та минута.

В следващите дни ще бъдат публикувани и останалите 6 най-запомнящи се момента за отбора през сезон 2006/07.