Емил Ангелов записа първо попадение на сметката си през новия сезон в турската Суперлига. Бабангида отбеляза гол на гранда Галатасарай, но то се оказа твърде недостатъчно и неговият Денизлиспор отстъпи с 1:4 като гост. Тежката програма на старта на шампионата остави Денизли на последно място в класирането, с поражения от Фенербахче и Галатасарай.

Феновете на Чим Бом нямаха търпение да видят новото попълнение Елано Блумер на „Али Сами Йен”, но се оказа, че бразилецът е измъчван от вирус и не е на линия за мача.

Първото полувреме вървеше много добре за Денизлиспор, като гостите дори успяха да открият резултата. Емил Ангелов се възползва от добро центриране отдясно и с глава забоде топката в мрежата за 0:1. Точно когато Бабангида и съотборниците му вече мислеха за почивката обаче, футболист на Денизли игра с ръка в пеналта. Хари Кюъл пое отговорността и изравни от дузпа в добавеното време на първите 45 минути.

През второто полувреме обаче момчетата на Франк Рийкард бяха по-съсредоточени и бързи приключиха интригата. В 59-та минута Арда Туран изведе Галатасарай напред в резултата, в 66-та Хари Кюъл пак от дузпа реализира второто си попадение в мача, а в 74-та Бурак Акилдиз си отбеляза и автогол, за да направи нещастието на Денизли пълно.

Емил Ангелов игра цял мач за Денизлиспор.