„Не знам защо в България се появиха информации, че съм изпаднал с моя Денизлиспор. Явно хората, които са пуснали новината, не са разбрали добре. Няма такова нещо! Ние се спасихме два кръга преди края на шампионата. Сега подписах тригодишен договор с Денизли и вече съм тяхна собственост”, заяви специално за Гонг бившият нападател на Левски и Литекс Емил Ангелов.

„Първите ми шест месеца в Турция оценявам като много добри за себе си. Като дойдох в отбора, той беше само с 15 точки, а след това натрупахме 7 поредни победи – нещо, което дори грандовете в Турция трудно постигат. Най-радостен съм, че във всичките тези мачове аз вкарах голове, като в четири от тях те носеха победата на моя отбор. Всички в града и клуба са ми много благодарни, както и аз на тях”, каза още Бабангида.

„Не искам да бързам с приказките за трансфер в по-голям клуб. Имам си мениджър, който се грижи за тези неща. Той ми подшушна нещо, но засега няма да го обявявам. Има доста време до края на трансферния период. При всички случаи вие първи ще разберете”, коментира Ангелов въпроса за евентуален негов трансфер в някои от турските грандове.

„След финала за Купата на България се чух с Ивелин Попов и чрез него честитих на всички в Литекс спечеления трофей. Честитих и на приятелите ми в Левски спечелената шампионска титла”, добави нападателят.

„Чувствам се много добре, че съм си отново у нас. Имаме към 25 дни почивка и ще гледам да ги използвам пълноценно за да си отдъхна”, завърши Бабангида.