Българският нападател Емил Ангелов игра 90 минути за Денизлиспор, който падна 0:1 при гостуването на Фенербахче в среща от 31-ия кръг на турската Суперлига. Ангелов беше оценен с две звезди за представянето си, а пред него се откри само една добра възможност, но диагоналният му удар в 51-ата минута беше спасен от вратаря Волкан Демирел. Единственото попадение в мача вкара европейският шампион Дани Гуиса в 62-ата минута, а Денизлиспор е на 15-о място с 35 точки, колкото има и първият застрашен от изпадане Коняспор.

Бурсаспор удари именно Коняспор с 3:0 с три попадения през второто полувреме, реализирани чрез Серджан в 57-ата, Бекир Йозан в 79-ата и Гьокхан Гюлеч в 87-ата. Българският вратар Димитър Иванков не пази днес, а шанс получи Явуз Ерайдън, който не допусна гол. Бурсаспор е на 6-о място в класирането с 54 точки, колкото има и намиращия се точно пред тях Фенербахче.

Бешикташ получи аванс в битката за титлата, след като размаза Анкараспор с 4:1 като гост и вече има 62 точки на върха.

Досегашният лидер Сивасспор падна на собствен терен от застрашения от изпадане Истанбул ББ с 1:2 и остава с 60. Трабзонспор се върна в играта, след като удари с 3:1 като гост изпадналия Коджаелиспор и има 59 точки на 3-ата позиция. Във турската Втора лига стана ясен и първенецът, като това е отборът на Вестел Манисаспор, който се завръща в елита след един сезон изгнание.

Резултати от 31-я кръг:

Анкараспор - Бешикташ 1:4

Бурсаспор - Коняспор 3:0

Ескишехирспор - Анталияспор 2:0

Фенербахче - Денизлиспор 1:0

Галатасарай - Анкарагюджу 1:0

Генчлербирлиги - Хаджеттепеспор 3:1

Коджаелиспор - Трабзонспор 1:3

Сивасспор - Истанбул ББ 1:2.

Утре играят Кайзериспор - Газиантепспор.