Юношата на Левски Атанас Курдов е оставил много добри впечатления в ръководството на Тотнъм от тренировките, проведени с първия състав на „шпорите”. Това сподели агентът на младия футболист Емил Данчев пред „Гол линия”.

„Нека да изчакаме два-три дни, но засега нещата клонят натам да му се предостави шанс да поработи още време. Мога да кажа, че самият треньор Мартин Йол каза много добри думи за него,” заяви Данчев.

„Митко също е изключително приятно впечатлен от това, което показа Наско. Ледли Кинг също го посочи с пръст на първата тренировка и каза „Много добър футболист, липсва му само повече сила и физика”, сподели Данчев за впечатленията, натрупани от другите играчи на Тотнъм, сред които е и българският национал Димитър Бербатов.

В Тотнъм има и други двама млади български футболисти, родени 1991 година, които тренират по програма на „шпорите”, като в края на седмицата ще се знае повече за тяхното бъдеще.

Емил Данчев потвърди информациите, че Енерги Котбус е отправил запитване за Димитър Рангелов, и ще се водят разговори, като окончателно решение ще се вземе към средата на май.

Относно бъдещ трансфер на Димитър Бербатов, към когото има интерес от Манчестър Юнайтед и други големи клубове, Данчев заяви: „Засега няма нищо, което към този момент да сочи, че той ще напусне Тотнъм.”

Емил Данчев призна, че преди седем-осем месеца от Тотнъм са питали за Мартин Петров, но след контузията, която получи българското крило, няма повече информации за интерес към него.