Българският нападател Емил Ангелов е един от тримата футболисти, попаднали в рубриката на вестник Фотомач - "Във Фокус" за 22-ия кръг. Както е известно, Ангелов отбеляза второто попадение при успеха с 2:0 над Газиантепспор и с този успех тимът се изкачи на 13-о място в класирането. За Ангелов това е трети гол в първенството и общо 4-и с екипа на новия му тим, след като заби и един срещу Анкараспор за купата на страната.

Останалите двама футболисти в рубриката "Във фокус" са Гьокхан от Фенербахче и Елиаса от Анкарагюджу. Въпреки силните си иизяви и попадения във всеки мач, Ангелов все още не е бил номиниран за идеалния отбор на кръга.

"Този играч се превърна в най-важния за Денизлиспор в последните мачове. Тази седмица той затвърди реномето си на стабилна покупка и срещу Газиантепспор. Може и да не е най-активният в атаката, но определено от всеки негов удар може да се очаква гол", е анализът на вестник Фотомач за представянето на Емил Ангелов до момента.

Както е известно, бившият играч на Литекс премина в последните дни на януари в Денизлиспор със задачата да помогне на отбора в борбата за оцеляване и за момента оправдава напълно трансфера.