Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев потвърди в телефонен разговор за Гонг информациите от последните часове, че три отбора до последно искат и наддават за българина. Това са италианските Фиорентина и Ювентус плюс английския Фулъм.

До обяд трансферът на Бербатов в тима от Флоренция се считаше за абсолютно сигурен. Буквално в последния момент се е появила поканата от Ювентус, а Фулъм отново е предявил желание за светкавично привличане на Бербатов.

Фиорентина и Фулъм към този час са с равни шансове. Офертата на Юве е много примамлива от няколко гледни точки, но проблем тук може да бъде фактът, че все още „старата госпожа“ и Манчестър Юнайтед не са постигнали договорка на ниво клуб – клуб.

Данчев не се нае да коментира за Гонг в проценти шансовете на трите клуба да купят клиента му. Според мениджъра до довечера Димитър Бербатов ще каже окончателно своето желание и ще съобщи с кой клуб ще подпише новия си договор. Емил Данчев не поиска да коментира написаното в италиански медии, че са в Мюнхен и са летели с полет, нает от Фиорентина, когато са позвънили от Ювентус.

„Сега не искам да коментирам подобни неща, не е важно къде сме в момента“, каза Данчев. „Довечера ще се знае всичко за бъдещето на Бербатов.“