Половинката на българския национал Валери Божинов – Алисия, отново преживя авто-произшествие. За щастие, певицата не е претърпяла катастрофира, но въпреки това колата й е пострадала сериозно.

При поредния концерт на Алисия в Бургас, докато купонът се е вихрил в клуба, вандали нанесли сериозни поражения на джипа й, подарен от Валери. Бялото возило осъмна с три нарязани гуми, откраднат преден номер и решетка, а наглият среднощен акт е завършил с пирон по предния капак.

Освен нейния автомобил е пострадала и колата на друга певица – Стефани. Тя обаче се отървала само с една спукана гума. Вместо да потеглят за София, на изпълнителите се наложи да дават показания в полицията и да описват щетите.

„Нямам думи да опиша как се чувствам. Идваме да се забавляваме с хората, настроението беше супер, но в крайна сметка остава горчивина. Заради няколко гамена се създава лош имидж на града”, коментира Алисия пред Фен ТВ.

В края на месец март тази година Алисия бе обрана посред бял ден. Тогава находчив крадец спука гумата на автомобила й, а след това задигна чантата й, докато половинката на Божинов се опитвала да разбере какво става. Тогава случката завърши с щастлив край, след като друг мъж, станал свидетел на видяното, успя да вземе чантата от крадеца и да я върне на Алисия.

Още новини за Алисия и звездите на поп фолка можете да прочетете в Signal.bg.