Бившият футболист на Спартак Варна Виктор Драголов напусна тима на Етникос Астерас, научи Гонг. Бързоногият десен външен полузащитник, който игра в гръцкия тим тази есен се прибра в Стара Загора късно снощи.

Той е твърдо решен да разтрогне договора си с Етникос, като една от основните причини затова са закъсненията в плащанията в последните няколко месеца, както и желанието му да играе в друг клуб в Гърция.

Интересът от елитния Левадиакос към него не е тайна и е вариант пред Драголов през януари. През есента българинът игра в две контроли за Етникос срещу Левадиакос, като в първата неговият тим загуби с 1-3, а втората спечели с  1-0.

Силното представяне на полузащитника прави впечатление на треньорския щаб на противника  и лично президентът на елитния тим е пожелал да го привлекат.

Пречка обаче за преминаването му в състава на Левадиакос е фактът, че не може в рамките на 6 месеца футболист да има два професионални договора.

Драголов възнамерява да тренира здраво в Стара Загора  по празниците и да дочака шанса си отново да го потърсят от Левадиакос през януари.