Нападателят на Дуисбург Валери Домовчийски заяви пред Гонг, че на този етап не смята да играе в България. Роденият в Раковски футболист беше спряган за трансфери в Левски и Ботев Пловдив, но на този етап не обмисля да се връща в родината си.

„Не е възможно да се върна в Левски. Още не мисля да се прибирам в България. Имам договор с Дуисбург до лятото, който продължава да тече. Няма вероятност да се върна в България, играч съм на Дуисбург“, бяха първите думи на Домо пред Гонг.

„Аз лично не съм разговарял с никой от Левски или Ботев Пловдив. Няма нищо такова, пак казвам, че няма да се връщам в България. За мен ситуацията тук не е добра, но отново ще отбележа, че имам договор до лятото. Има време до края на трансферния прозорец. Сега си тренирам с отбора, подготвям се с него, дори играх в една от контролите. Има оферти от други страни, но за момента – нищо конкретно. Искам да остана в Германия, защото първенството е силно и има поле за развитие. Има много добри отбори в Германия“, допълни нападателят.

Домовчийски отвори вратата отворена за връщане в Левски, но на по-късен етап. „Разбира се, че мога да се върна, защото Левски ми е на сърцето. Това е моят отбор, защо някой ден да не се върна в него“, завърши Валери Домовчийски.