Българският национал Валери Домовчийски игра отлично за Херта, но отборът му отпадна от турнира за Купата на Германия след загуба с 3:6 след дузпи като гост на Мюнхен 1860.

Двубоят започна лошо за берлинчаните, след като Расмус Бенгтсон си вкара автогол в десетата минута, а Кени Купър удвои за бившия тим на Даниел Боримиров в 50-ата.

Домовчийски влезе в игра на Алианц Арена в 72-ата минута на мястото на бразилеца Рафаел. В 76-ата Адриан Рамос намали резултата, а малко по-късно Домо се разписа във вратата на Кирали само седем минути, след като се беше появил на терена. Така попадението на българина прати мача в продължение. След 2:2 в редовното време и след 120 минути игра се стигна до изпълнение на дузпи.

Футболистите на Херта направиха два поредни пропуска от бялата точка, дело на Гойко Качар и Пол Дардай, а за 1860 три пъти точни бяха Хофман, Лудвиг и Млапа. Валери Домовчийски берлинския тим, вкарвайки своята дузпа, но след него Фелхи направи 4:1 при дузпите за Мюнхен и общо 6:3 в мача, с което баварците се класираха на осминафиналите за Купата на Германия.

Изглежда стадион Алианц Арена е място, на което играта на младия българин върви наистина добре. Точно там през май 2008 година Домо бе последният футболист, който вкара гол на Оливер Кан в мача, след който легендарният вратар прекрати кариерата си.