Нападателят на Херта Валери Домовчийски вкара първия си гол за сезона в Бундеслигата в сряда, когато заби последното попадение за берлинчаните при победата с 3:0 над Хановер.

„Разбира се, че съм доволен. Играх малко, два пъти докоснах топката, вкарах гол, но по-важното е, че победихме”, обясни Домовчийски.

„Доволен съм от представянето на отбора. Намираме се в добра форма, впъреки че имаме 5-6 футболиста контузени. Виждате, че се представяме добре и се надявам да продължаваме така, и по-нагоре в класирането, ако може.”

„Треньорът преценява кога да играя и кога не, виждате, че имаме много добри нападатели. Тренирам, чакам си шанса и така. Имам какво да науча от тях – Воронин е много добър футболист, Пантелич вкарва във всеки мач”, каза Домо. Юношата на Левски сподели, че работи върху физиката си и напредва с немския език.

„Разговаряхме с треньора, поздрави ме за гола и ми каза да продължавам по същия начин” – припомни нападателят двубоя с Херта – „Целите ни са да се класираме за Купата на УЕФА, а в Европа да стигнем максимално напред, като се надявам да повторя четвъртфинала.”

„Когато г-н Марков прецени да ме викне с удоволствие бих дошъл. Засега нямам повиквателна и се надявам да играя повече тук, за да може г-н Марков да ме повика” , каза за националния отбор Валери Домовчийски, който няма да има възможност да гледа дербито между Левски и ЦСКА, но пожела успех на бившите си съотборници.