Нападателят на Херта Берлин Валери Домовчийски заяви в интервю за Гонг, че не е задоволен от ролята на златен джокер в тима от Бундеслигата. В последно време юношата на Левски бележи в почти всеки случай, когато го пуснат на терена.

„Радвам се, че успях да отбележа гол. Отборът успя да победи и завършихме трети първата част от първенството. Мисля, че това е най-доброто постижение за Херта. Трябва да продължаваме по същия начин. Определено не ми харесва ролята на „златен джокер”, но за момента съм доволен”, сподели пред Гонг талантливият голмайстор.

„Треньорът Фавр ми казва да продължавам по същия начин. Трябва да работя здраво в тренировките и рано или късно знам, че ще стана и титуляр в Херта”, закани се набиращият скорост Валери Домовчийски.

„Радвам се, че треньорът ми в Херта и звездата Пантелич се изказаха хубаво за мен преди последния мач. Тези неща са приятни. Старая се да оправдая техните думи във всеки мач, когато получа шанс за изява”, категоричен бе Валери.

„Не съм бързал да изляза в чужбина. Знаех, че това рано или късно ще се случи. Мисля, че стана в точния момент. Отидох при добър треньор, който много разчита на младите футболисти. Той ми казва, че съм талант и имам бъдеще”, разказа още Домо.

„Не мога да забравя Левски. Не съжалявам, че останах по-дълго в клуба, защото постигнах големи успехи с Левски. Радвам се, че отборът е на първо място и ще зимува като лидер”, отбеляза един от талантите на „синята” школа.

Домовчийски не скри, че е доволен от наближаващата ваканция, но преди това го чака здрав мач в турнира за Купата на УЕФА. „Направихме добър финал в първенството, но трябва да се справим и в групите на УЕФА. Чака ни труден мач, като гости на Олимпиакос, а нас ни устройва само победа в Гърция. Мачът няма да е лек, но всички в Херта сме решени да го спечелим”, завърши интервюто си за Гонг Валери Домовчийски.