Докато Валери Божинов мисли за евентуално завръщане в италианската Серия А, неговата половинка Алисия подготвя песни за нов албум.

„Предимно се занимавам с подготвянето на песни за нов албум, правенето на клипове, участия и дори днес се замислих, дали не е време да организирам среща с феновете, най-вече заради по-малките, защото те нямат възможност да дойдат в заведенията, в които пея. Със сигурност вие ще бъдете първите, на които ще кажа подробности”, заяви певицата пред signal.bg.

Изпълнителката на „Ара Мюзик” засне две фотосесии на морето. Едната за сп. „ОК” вече от доста време е по-магазините, а другата, която е за сп. „Грация”, се очаква след около седмица да е излязла, разказва ни Алисия.

Половинката на Валери Божинов в момента подготвя песни за нов албум, както и видеоклипове. Алисия също ни даде отговор кога може да очакваме сватбата ú с Валери: „Няма да бъде тази година, това е ясно. Живот и здраве следващата, но има прекалено много време до тогава и да ти кажа честно още не сме мислили, просто и двамата сме доста спонтанни личности и решаваме нещата на момента.”