Българският нападател Димитър Рангелов не успя да се разпише и във втория мач за новия си отбор Макаби (Тел Авив), който разгроми с 5:1 като гост Макаби (Нетания) за Купата на Тотализатора в Израел. Това беше среща от 4-ия кръг в група В, а жълто-сините от Тел Авив са лидери там със 7 точки.

Рангелов игра цял мач, но попаденията бяха дело на Маор Бузгало (39), Елиран Атар (56), Реми Израелевич (72), Роберто Колаути (84) и резервата Рони Гафни в 85-ата минута.

Димитър Телкийски пропусна дузпа в мача на своя тим, след като в 65-ата минута вратарят Левковиц я спаси блестящо. Елин Топузаков и Телкийски започнаха като титуляри за Апоел (Рамат Ган), който падна 0:3 от Макаби (Петах Тиква) в среща от група С на турнира. Телкийски беше заменен от Ахмази в 70-ата минута, докато бранителят остана през цялото време на терена.

Пропускът на бившия полузащитник на Левски беше вече при резултат 0:3, така че едва ли мачът би придобил друг характер и при точно изпълнение. В тази група Апоел (Рамат Ган) е на 3-о място само с 3 точки и едва ли ще продължи напред.

Димитър Макриев обаче вкара дежурния си гол за Ашдод, с което класира отбора си за втората фаза на турнира. Ашдод би с 2:1 като гост Апоел (Беер Шева) и събра 10 точки, които почти им гарантират и първото място. Домакините откриха резултата в 29-ата минута, но Макриев изравни три след началото на второто полувреме, а крайното 2:1 в полза на отбора на българина падна 14 минути преди края с автор Мърси Коул. Попадението на родения в Гоце Делчев реализатор пък стана след атака на Моше Охайон по дясното крило, технично центриране и удар без забавяне.