Българският нападател Димитър Макриев даде интервю за най-тиражния израелски спортен вестник One, в който говори за бъдещето си, дали има проблеми с новия английски мениджър на Ашдод Джон Грегъри и евентуалното си завръщане в българското първенство, този път с екипа на ЦСКА.

"Разбрах, че ЦСКА са се интересували от мен. Но никой от този клуб не ме е търсил, единствено се информирах от медиите в интернет. Освен това, дори и наистина ЦСКА да ме иска, няма как да стане, защото нямам намерение изобщо да се връщам в България.

"Аз съм на 26 години- това е в средата на кариерата на футболиста и все още не ми е време да се връщам там. Иначе ЦСКА е специален клуб, бил съм там, казва още Макриев.Относно бъдещето си в Ашдод, Макриев опроверга информациите, че има проблеми с новия треньор на тима Джон Грегъри. Англичанинът пристигна тази година с амбицията да вдигне нивото на израелския тим, в който играе и българския нападател.

"Това е пълна измислица. Как може да имам проблеми с Грегъри!? Та той дойде в Ашдод едва преди три седмици. Напротив- много съм доволен от съвместната ни работа.”

"Имам договор за още две години и няма проблем да остана в Израел. Но при добра оферта от наистина сериозен клуб от Западна Европа, собственикът ще ме пусне, тъй като имаме споразумение.”